Prova gärna vår nya site!
https://next.infosite.se/

Start - däck och fälgar
Följ oss på facebook

Solfilm, från cirka 3.000 kr

Solfilmen skyddar från skadlig UV-strålning och stänger ute både värme och bländande sol, dessutom ger solfilmen ett naturligt och bra insyningsskydd i bilen. Filmen är försedd med en reptålig skyddsbeläggning och ger förutom solskydd och värmeskydd även ett visst splitterskydd och minskade reflexer. Filmen filtrerar bort 99 % av den skadliga UV-strålningen och innehåller ett lager av finfördelad metall som hjälper att reflektera bort värme och sol. Solfilmen delas in i olika transparansgrader från 5 till 50 procents genomskinlighet. Ju högre tal, dessto mer ljus släpper filmen igenom. I våra butiker kan du se prov på de olika filmerna innan du bestämmer dig. Priset för att sätta solfilmen varierar med antalet fönster och fönstrenas utformning (bakrutor i sedaner är dyrare än i bakluckans fönster på kombibilar). När vi kommit överens bokar vi en tid. Du lämnar sedan bilen hos oss på morgonen och hämtar den på eftermiddagen; under tiden får du givetvis lånebil utan kostnad.

Stenskottsskydd, från cirka 5.000 kr

För stenskottsskydd använder vi oss av en transparent film särskilt utvecklad för ändamålet, stenskottsfilmen är extra tjock för att stå emot stenskott och normalt slitage, filmen lämpar sig även utmärkt för att skydda insteg vid dörrar samt på bakre stötfångaren vid bagageluckan där lacken ofta skadas vid i och urlastning, stenskottsskyddet är i viss mån självläkande. Det bästa är att komma till oss med bilen när den är helt ny innan du hinner får skador i lacken.

Stenskottsfolien monteras normalt bara på de mest utsatta delarna på bilen som till exempel front, framskärmar, huv, hjulhus, backspeglar, instegslister samt nedre kant vid bagageluckan. Räkna grovt att varje del som monteras kostar cirka 1.000–2.500 kr/del. Om du monterar stenskottsfolie på alla ovan angivna delar landar totalpriset på cirka 15.000 kr.

Om du funderar på att göra en lackförsegling av bilen så bör du göra det efter vi monterat filmen då stenskottsskyddet inte fäster på bil som precis lackförseglats. Har du redan lackförseglat den måste du vänta minst en månad innan du tar bilen till oss för att vår film ska fästa.

Jag vill veta mer om solfilm & steskottsfilm/-skydd.
Vänligen kontakta mig för en offert.

Namn/Företagsnamn/Kontaktperson*


Mobilnummer:*


E-post:*


Regnr:*


* = obligatorisk uppgift