08-647 00 66 info@infosite.se

Däckförvaring i Stockholm

Letar du efter ett prisvärt däckhotell i Stockholm med omnejd? Vi på Infosite förvarar dina vinterdäck över sommaren och dina sommardäck över vintern.

Att förvara sina däck i ett förråd hemma eller i garaget tar upp onödig plats. Lämna bekvämt dina däck hos oss istället - direkt efter ett däckskifte stannar däcken kvar hos oss tills du behöver dem igen.

Vad kostar däckhotell i Stockholm?

Däckförvaring hos Infosite är prisvärt. Boka däckskifte och förvaring i ett! Du kan också lägga till balansering, fälgvård och tvätt av dina däck. Läs mer om vår däckförvaring här.

Säsongsförvaring från 1095:-/säsong

Inkluderar skifte komplett hjul på lyft samt grovtvätt av dina hjul

Fördelar med däckhotell:

  • Du sparar plats
  • Du sparar tid
  • Däcken förvaras i en anpassad miljö
  • Minskad stöldrisk
  • Du slipper transportera däcken fram och tillbaka

Förvaring av däck och däckskifte på samma plats

Genom att förvara dina däck på samma plats som du bokar in däckskifte så sparar du både tid och pengar. Många Stockholmare är bosatta i lägenhet, vilket gör däckförvaring och däckbyte extra arbetssamt. Men även för personer som bor i villa kan det vara bekvämt att frigöra plats i garaget till annat och att slippa byta däck i ett trångt garage eller på en mörk garageuppfart i snålblåsten!

Köpa däck och fälg online

På vår hemsida kan du i lugn och ro söka bland alla våra olika modeller på däck och fälgar. Om du skulle ha frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Det går även bra att ställa frågor på vår Facebooksida. Du kan få dina däck/fälgar levererade eller så hämtar du dem i vår verkstad/butik i Tyresö, utanför Stockholm.

Hos Infosite hjälper vi dig med allt som har med däck och fälg att göra. Vi saluför alla större däckmärken på marknaden och hos oss kan du vara säker på att du får bästa pris på däck. Kontakta oss på 08-647 00 66 eller besök oss i Tyresö, utanför Stockholm.